18.1.2013

Me, myself and I

Haasteita ja vastattavia kysymyksiä on tullut monta! Kiitos kiitos!

Liebsteristä kiitokset Täti-ihmiselle! Vetoan aikaisempiin vastauksiini, että saan vastattua uusiin.

Suvi Trokee-Daktyyli listasi joukon visaisia kysymyksiä. Tätä en laita virallisesti eteenpäin, tämä on jo monissa kiertänyt. Jos haluat, nappaa ihmeessä omatoimisesti Suvin kysymykset vastattavaksi, tykkäsin niistä kovasti!

1. Lempibiisi (tällä hetkellä tai kaikkien aikojen suosikki)?
Mä en edes tiennyt, että mulle on tehty näin mahtava biisi. Kiitti ihan kauheesti Karkkiautomaatti, tykkään joo! Ja kiitos Täti-ihminen vinkistä, tää on viikon piristys! :)



2. Onko lasisi puolityhjä vai puolitäysi (ja nyt ei puhuta iästä vaan siitä klassisesta optimisti/pessimisti-kysymyksestä)?
Noh... Joskus Yeah Yeah Jenni on yltiöpositiivinen peipponen ja joskus oikein huonosti nukuttujen öiden ja ankeiden ympäristöfibojen takia saatan heittää loputkin lasillisesta suoraan lavuaariin, kun kaikki on hanurista.

3. Uskotko enkeleihin?
Joo, taidan uskoa. En välttämättä evankeliluterilaisessa merkityksessä, mutta siinä että joskus joku on mun tai jonkun puolella, ja vähän tönäisee, ettei astu banaaninkuoreen.

4. Suosikkivuorokaudenaikasi?
Aamu, varsinkin jos saisin hetken touhuta omia juttuja omaan tahtiin.

5. Sinulla on kolme vuorokautta omaa aikaa. Miten sen mieluiten viettäisit?
Helsingissä: tapaisin ystäviäni, söisin hyvin ja välillä haahuilisin yksin pitkin Helsingin katuja ja rantoja.

6. Paras piirre kasvoissasi?
Silmät.

7. Aamurusko vai iltarusko?
Sanotaan ilta-, en mä niin aamuihminen taida olla.

8. Mukavin paikka asuinkaupungissasi?
Meidän koti.

9. Haaveammattisi?
EOS, valitettavasti.

10. Uskotko kohtaloon tai johonkin muuhun johdatukseen?
Uskon, että jos jotain oikein kovasti haluaa, niin se jossain muodossa toteutuu, kun tekee töitä, pitää silmät ja korvat auki ja uskaltaa hypätä sisään, kun ovi aukeaa.

11. Lempikukkasi?
Pioni.



Sitten vielä tiliaan A Blog with Substance, kiitos! Haasteessa pitää kiittää sen antanutta, jakaa haaste kahdeksalle muulle, ilmoittaa heille ja kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään. Tämän listan olen kertaalleen tehnyt, vaan kyllähän multa satunnaista höpötystä irtoaa. Eteenpäin laitan tämän Täti-Ihmiselle ja Merjalle.

 • Taidan olla taas koukussa Iholla-sarjaan. Siinä on hyvät musat!
 • En varmaan koskaan voisi ostaa Canada Goose -takkia, ensinnäkin siksi että olen pihi ja toisekseen siksi, että yhdellä kulmakunnan spurgulla on feikkiversio kyseisestä takista eikä merkki mielessäni enää assosioidu mihinkään cooliin.
 • Menetin karaoke-neitsyyteni 1,5 vuotta sitten. 
 • Pidän itseäni kohtuullisena kuskina, vihaan kuitenkin meidän pihaan peruuttamista. Portin pylvääseen jäi joku aika sitten iso osa meidän autovakuutuksen bonuksista. *ttu.
 • Teen järkyttävän pahoja kivipullia ja -sämpylöitä. Säännöllisin väliajoin kokeilen, että kyllä juu, en vieläkään osaa.
 • Olen suorittanut PADI-perustason sukelluskortin ja tehnyt kaksi sukellusmatkaa. Hienoin niistä oli Filippiineillä. Vaikeinta avovesisukeltamisessa minulle oli se, että maskiin meni koko ajan vettä, koska hymyilin niin, ettei tiivisteet pysyneet poskissa kiinni. Oli niin hienoa ja kaunista.
 • Parhaan työikäisen elämäni kesän vietin jalka kipsissä. Ei töitä, ei säntäilyä minnekään, koska jalka oli kipsissä. Luin mm. Täällä pohjantähden alla -trilogian ja nautin kesästä, mikä näkyi viitenä kilona vyötäröllä.
 • Jalka piti kipsata, koska akillesjänteeni katkesi Kampin (Epä)Onnelan tanssilattialla. Ei kannattas hyppiä niin paljon. (En pudonnut pöydältä tai kaatunut, se vain katkesi kesken riehutanssin. Luulin, että joku potkaisi mua kovaa nilkkaan.)

6 kommenttia:

 1. Tää oli hyvä! Mainio tyyppi oot!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh, aika lahjakkaasti telottu siellä Onnelassa! :O Itsekin olen kyseisessä paikassa jokuset bileet tanssahdellut, mutta tuollaisia havereita ei käynyt... :) Ja tuskin enää käykään, ehkä ne Onnela-ajat ovat nyt takanapäin... *huokaus*

  Mä olen myös koukussa Iholla-sarjaan... Sain miehenkin katsomaan yhden jakson, mutta se ei jostain syystä lämmennyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla sukuvika nuo huonot akillesjänteet, isäni katkaisi omansa autoa työntäessään. Ei voi siis Onnelaa haastaa oikeuteen. ;)

   Itse en aktiivisesti yöelämään kaipaa. Muistan joiltakin edellisiltä kerroilta, että alkoi ärsyttämään ja vähän pelottamaankin, kun ihmiset alkoi olla liian humalassa, kaatuilla ja riidellä. Mulle sopiva kotiintuloaika on siinä puolen yön maissa, kun kaikilla on vielä kivaa. Ja eiköhän sinne vielä ehdi, jos oikein mieli tekee! :) Ystäviä ja rentoa illan istumista kyllä kaipaan, mielellään jonkun kotona / mökillä.

   Poista
  2. Minäkään en enää oikeasti haluaisi riekkua yöelämässä, mutta ehkä hieman haikeuksissani sitä "villiä" nuoruutta välillä muistelen... Tunsin itseni kyllä aika totaalisen ulkopuoliseksi ja VANHAKSI, kun olin viime kesänä Apollossa ystäväni polttareiden tiimoilta.

   Koti- tai mökki-iltoja ystävien kanssa viettäisin mieluusti useammin. :)

   Poista
  3. Sama juttu: ulkopuolinen ja ei niin kaksikymppinen olo enää. Ja eikä mulla koskaan ole mitään kivoja vaatteitakaan, ne ainaiset raitatrikoopaidat ja farkut vaan! :D Mökillä ja kotona niitä onneksi voi pitää eikä varpaat mene muussiksi korkkareissa, hih.

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.