8.1.2013

Hyvää ja kaunista

Leopardikuningatar, jonka blogi on sopivasti viileä, aina hauska ja lämminsydäminen, houkutteli minua listaamaan kymmenen minua tällä hetkellä ilahduttavaa asiaa. "Hyvä ajatus!", kuten Touhukas vähän väliä hokee.

 1. Aloitan siitä, mihin LeopardiQ lopetti. Blogit tuovat paljon iloa elämääni: saan joka päivä monet ääninaurut muiden blogeista ja oman blogin pitäminen on mukavaa (ja koukuttavaa) puuhaa.
 2. Myönnetään, tykkään talvesta. Jos on sopivasti lunta ja pakkasta, niin kyllähän pulkkailu ja moni muu talviurheilu on erittäin hauskaa hommaa! Olen jo kerran käynyt hiihtämässä. Nyt neljä päivää myöhemmin, kun nivusiin ei koske koko ajan, saatan mennä uudestaankin.
 3. Sain työkavereilta mammalomalahjaksi lahjakortin perhekuvaukseen (loistava lahjaidea, btw!). Kävimme viime viikolla Aliaksella poseeraamassa ja eilen saatiin koevedokset katsottaviksi. Mielettömän hienoja kuvia! 
 4. Joulu oli kiva. Lauantaina saatiin kuusi ulos ja tehtyä kunnon siivous, nyt taas arki maistuu (vaikka neulasia löytyy vieläkin mm. hiuksista)!
 5. Viime vuonna syntyi monta ihanaa, ihanaa vauvaa. Viimeisimpänä sain iloita T:n ja P:n vauvauutisista, tervetuloa pienet suloiset pojat! <3 Varokaa meidän Nauravaista, sillä on nopeat sormet ja erityiskiinnostus naaman raapimiseen!
 6. L on viettämässä sapattipuolivuottaan Kap Verdellä, S perheineen lähtee kohta lomalle Indonesiaan, M perheineen lähtee keväällä Kanadaan reiluksi vuodeksi ja Salamatkustajakin hehkutti blogissaan matkasuunnitelmiaan. Olen iloinen siitä, että edellä maininut tekevät haaveistaan totta ja samalla se muistuttaa minua siitä, että haaveita toteutetaan haaveilemalla, suunnittelemalla, tekemällä duunia ja sitten vaan mennään. Äkkiä haaveilemaan, matkasta tai jostain muusta!
 7. Mies herättää minussa päivittäin monenlaisia tunteita, usein myös iloa. Akuutti yhteisen ajan puute vaivaa, tarttis tehdä jotain.
 8. Päivittäin myös ihmettelen, että miten meidän kolmevuotias onkin niin ihana, iso ja viisas tyttö! Touhukkaalla on älyttömän fiksuja vitsejä ja kysymyksiä, hauskoja leikkejä ja hän auttelee monissa hommissa. Ja miten onkin niin, että yhtäkkiä on taas paidoista hihat lyhyet ja leggarit mallia capri?
 9. Kohta vuoden ajan on perheeseemme kuulunut naureskeleva ja kujeileva pikkusisko, joka joskus karjuu pää punaisena autossa ja suostuu olemaan vain äidin sylissä. Ihan mahtavaa, että tämä vuosi on mennyt etupäässä tosi hyvin ja sujuvasti (muutamia räkätauteja ei lasketa ja univelka kuuluu pakettiin). Olen superonnellinen näistä meidän kimuleista! 
 10. Tänään juhlitaan ukin synttäreitä. Leivottiin mustikkapiirakka ja ostettiin lottokuponki. Ukki on niitä miehiä, joilla on kaikkea ja enemmänkin. Toivotaan, että ukki ilahtuu!
Olisipa mukava lukea ilahduttavien asioiden lista bloginsa juuri avanneelta Merjalta, Oravikosken Mielensäpahoittajalta Vuoden siivojalta ja hupsujen Hupulaisten Zirkkuselta.  

5 kommenttia:

 1. Vaude!
  Aika samanlaiset ilostuksen aiheet meillä näyttää olevan. ;)

  VastaaPoista
 2. "Mies herättää minussa päivittäin monenlaisia tunteita, usein myös iloa."

  Lämmittäisi sydäntäni, jos minulla olisi sellainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko tarkentaa? Mies, joka herättää tunteita? Mies, joka herättää ilon tunteita? ;)

   Poista
 3. Ihanat ilonaiheet! Kolme veet ja niiden vitsit! <3

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.