19.1.2013

Kylmä ja kova maailma

Aamu-unet ovat vähitellen väistymässä Nauravaisen päiväohjelmasta. Se on sääli. On luksusta herätä varhain, syödä aamiainen ja kömpiä takaisin torkkumaan, varsinkin jonkun kivan tyypin kainaloon tai lämpimään makuupussiin rattaisiin. Minne katosi päivät, jolloin se oli minullekin mahdollista? Siis tää kainalo-optio lähinnä, aikuiskainalossa. Huoh.

Höyhensaarten sijaan Nauravainen on joutunut aamupäivisin kirjaimellisesti kylmään ja kovaan maailmaan. Alkuun hän törötti järkyttyneenä paikoillaan, nyt hän jo rohkenee mönkiä ja nuolla tutkia ympäristöään. Onneksi isosisko tsemppaa!8 kommenttia:

 1. Lämpimät tamineet, niin kivapa ulkona onkin touhuta :)

  VastaaPoista
 2. Saas nähdä koska meillä, ehkä sitten kesän korvilla. Aika hauska muuten lukea näitä sun postauksia Nauravaisesta, kun ootte muutaman kuukauden edellä meitä (tai siis tuota pikkunassikkaa) :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Saapa nähdä millaista loska-aikaan elo on, veikkaanpa että silloinkin kaiken työntäminen suuhun on vielä pop...

   Poista
 3. ihania <3 meillä myöskin havaittavissa tuota samaa aamupäivä vierotusta.. :/ höh..minustakin oli kiva ottaa aamupäivällä ihan omaa aikaa itselleni ja tehdä jotain jonnin joutavaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy myöntää, että samat on mietteet. Nuku nyt, niin minä saan surffata netissä tai ryystää rauhassa kahvia! :D

   Poista
 4. Ihanat huopikkaat nauravaisella!
  Meillä ei ole vielä päästy lumen m a k u u n ollenkaan.;) Tylsät vanhukset kuskaa vain kärrissä... No teillä on tietty eri tilanne kun isomman kanssa on myös ulkoiltava ja purettava enerkioita. Jospa mekin tässä ennen kesää ennättäisimme kaivaa pulkka esiin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulupukki osasi tuoda hienot huopikkaat! :)

   Enemmänkin ois kiva pulkkailla, harmi vaan että on niin tehokkaasti hiekoitetut pyörätiet. En ymmärrä, miksei reunaan voisi jättää pulkkabaanaa.

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.