19.5.2014

Kesä on kreisi

Kesä yllätti jälleen suomalaiset! Poistutaan kotoa noin vain ilman aamiaista, tarjoudutaan tikkaamaan kaverin haava pienessä hutikassa, ettei tarvitse jättää baari-iltaa kesken, ja huokaillaan, että on vaan niin ihanaa.

Minäkin kaavoihin kangistunut ihminen pakkasin maanantai-illan pakollisen tv-session jälkeen yks kaks reppuun voileivät ja juomat (ja etsin toisen repun ja yhden lippiksen ja erehdyin tarjoamaan vääriä kenkiä, melkein menetin hermoni, kun eväsrasia oli väärää sorttia). Pääsimme kuitenkin ulos ovesta ja siirryimme poniloikilla uimarannalle tekemään hiekkakakkuja ja uittamaan varpaita.


Iltapalaleivät katosivat parempiin suihin ilman yhtäkään kehoitusta keskittyä syömiseen. 


Kotiportailla nautittujen jätskien ääressä summattiin tilanne:

"Olipa ihana päivä!"

6 kommenttia:

 1. No sieltähän se korvamato istutettiin aaaarghhh! :D
  Ei vaan ihana iltareissu :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, arvasin että saan korvamatovahingon kiertämään! :D

   Poista
 2. No just näin! Kreisi kesä. Kauankohan muuten menee että tämä huuma menee ohi ja kesästäkin tulee ihan vaan arkea? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kovinkaan kauan. "Äh, ei jaksa lähteä ulos, kun eilen oli lämmintä ja huomenna on taas lämmintä." ;)

   Poista
 3. Tätä jaksaisi ikuisesti! Mulle riittää fiilistelyn aiheeksi jo ihan sekin, että ulkona voi pyrähtää ilman että tarvitsee pukea monia kerroksia. Mä rikoin rutiineja tänään ja lapsen puistoilun ajan päätin vain lukea kirjaa pihalla enkä lenkkeillä. No, ihan niin siinä ei lopulta käynyt mutta tuttujen kävelyreittien sijaan juostiin&uitiin (siis koira, en sentään minä!) kauempana jokivarsireitilla. Pilkoin myös kalakeiton ainekset pihapöydällä auringonpaisteessa ja maistoin kesämakuja raparperipenkistä. Ihana, ihana kesä! Hanna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomenna kai kesäisyys vaihtuu johonkin muuhun, mutta todellakin toivon että kerroksien pukeminen jäisi vähäksi aikaa pois ja voisi viipottaa kevyemmissä kamppeissa sisään ja ulos.

   Ja hei raparperit, en tajua ollenkaan! Tuntuu, että ne kasvoi noin 400% viikossa! :D

   Ihania kesäpäiviä! <3

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.