6.9.2013

Opettavainen viikko

Olen kasvanut tällä viikolla ihmisenä ja äitinä. Ajattelin jakaa kokemukseni kanssanne. Voidaan jutella niistä ja kasvaa yhdessä.


 • Jos lapsi lukee autossa kirjoja ilman häivääkään matkapahoinvoinnista, se ei tarkoita sitä, etteikö matkapahoinvointia voisi ilmetä tabletilla pelatun palapelisession päätteeksi. 
 • Oksennuksen hajun autosta saa kätevästi korvattua Carlake verhoilun puhdistusaineen teollisella raikkauden illuusiolla. Tahrat eivät täysin lähteneet. Täytyy kysyä Vuoden siivoojan höyrypesuria lainaan, vaikka todennäköisesti hän on lainannut sen kiittämättömälle sukulaiselleen, jolla ei ole aikomustakaan palauttaa sitä.  
 • Jos epäilet, että yksi muutamista säärissäsi olevista hieman ulkonevista luomista on revennyt ja olet siitä kohtaa vuotanut hieman verta, niin kannattaa tarkastella asiaa hieman tarkemmin. Mikäli oletetulla ruvella on jalat, kyseessä saattaa olla punkki. 
 • Kun olet menossa tuttavan mökille ensimmäistä kertaa, kannattaa jo kotona arvioida, vaikuttaako navigaattorin reitti sellaiselta, jolla pääsee perille vai sellaiselta, että päätyy sinne päin, mutta ei perille. 
 • Jos ulkomailla asuva ystäväsi, jota et ole moneen vuoteen nähnyt, ehdottaa tapaamista hevon kuuseen kolmannen osapuolen mökille, niin kannattaa ehdottomasti mennä. On tosi kivaa.  


Perus.

Ai niin, tuokio / 10 kuvaa kesään tulossa, kunhan joku muistaa ladata kameran.
Ja ei, lapsen päässä ei ole muovipussi vaan kalastajanlangasta virkattu sipulipussi. 

9 kommenttia:

 1. No voihan yrjöt ja punkit ja navigaattorit! Mutta onneksi kaikki kruunautui tosi kivalla tavalla! :)

  VastaaPoista
 2. Apua! Elämä. :) Kyllähän tämä oli opettavainen postaus. :D

  VastaaPoista
 3. Ei apua, eikö punkkikausi mennyt jo?? Koirasta napattiin muutama kesän aikana, mutta ihmisistä ei löytynyt yhtäkään...

  Kiitos kun jaoit nämä, pitää laittaa muistiin tulevaisuuden varalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vastata tähän.. Luin just jostain lehdestä, että syksy on pahinta punkki aikaa ja silloin todetaan eniten tartuntoja :(

   Poista
 4. :D

  Muut naurattaa, mutta tuo punkkihomman suhteen on tosi dorka olo. Meidän pihalta on tarttunut monta kertaa kavereiden koiraan punkkeja. Välillä jaksoin erit. lapsia skannailla punkkien varalta, ja luulin tietäväni miltä ne näyttää. Mutta en kerta kaikkiaan tunnistanut sitä pirulaista omassa kintussani, ennen kuin Mies teki diagnoosin. :/

  Että joo, kannattaa ainakin punkkien varalta pitää silmänsä auki vieläkin!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi6/9/13 22:53

  Auts, nyt ymmärrän miksi ei jo ole tullut postausta meikkimaailman ihanuuksista keskiviikkoillalta! Melkein olisin sinne päässyt, kun lomareissu siirtyi ja viime viikko oltiinkin Kuopiossa. Ja pahoittelut, ei vaan mitenkään ollut vapaita hetkiä ehdottaa puistotreffejä, niin ohjelmoitu oli koko viikko kun täältä kaukaa asti tultiin mökkeilemään ja tapaamaan sukua. Ehkä seuraavalla kerralla sitten! Toivottavasti syksyn meikkiuutuuksista riittää iloa arkeen pitkälle syksyyn! Hanna

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.