19.9.2013

Huhhuh ja vinkvink

Tämä viikko on sujunut tragikoomisissa merkeissä. Koomisissa sikäli, että en voi uskoa, miten äkkiä päivät ja viikot vierii. Nyt jo torstai, miten voi olla!?!?! Traagista on ollut lasten ja äidin kiukkuilu kolmena päiväkotiaamuna neljästä. Huoh. Mun täytynee ottaa mallia Liinasta ja keksiä jotain, millä saadaan enemmän iloa ja seesteisyyttä, ja vähemmän mökötystä ja äksyilyä. Toimivat rattaat tai kadonneen polkupyörän pumpun löytäminen saattaisi auttaa alkuun.

Viikonloppuna on tulossa jänniä juttuja. Pääsen tänään testaamaan uutta lastenvaateverkkokauppaa, jänskää!

Outi-Maria arpoo kivan ostoskassin blogin synttäreiden kunniaksi. Myös täällä on tulossa synttäriarvonta, kuvassa vihje.

Kuvat Aarikka
Kiitos vielä blogin synttärionnitteluista, olette ihania! <3

5 kommenttia:

 1. Ai että ihana arvonta tulossa :) Katselinkin kyseisiä heijastimia kaupassa käydessäni ja vain vaivoin pystyin vastustamaan.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa viikonloppua teille ja lastenvaateshoppailua illaksi :D!

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet synttärionnittelut 1-vuotiaalle! Luin kommentteja ja jäin itsekin miettimään milloin löysinkään blogisi. Ennen joulua kai jo kuitenkin? Tai sitten vain muistan sieltä osuneita ja uponneita ja muuten kolahtaneita postauksia, joita silloin heti jäin kelaamaan ja lukemaan. Tunnen edelleen sympatiaa yön ulvojia kohtaan, olen elänyt noita samoja kasariaikoja ja tunnelmia enkä voi olla hymyilemättä ajatukselle illan ensimmäisen kuoharilasillisen tuomasta hihitysolotilasta! Ihanaa arkea, osuvia huomioita. Seurassasi on kiva olla!
  Ps. Lomalta on palailltu ja arkeen kuului heti luopuminen tutista ja opettelua pysymään omassa sängyssä koko yön..siinäpä projektia tuleviksi öiksi! Hanna

  VastaaPoista
 4. Ihania noi heijastimet :) mulla on Paola Suhosen Bambi-heijastin joka on sekin ihana :)

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.