20.8.2013

Vanha lehmä

Kyllä se on niin, että peli on menetetty. 20-vuotias minä pitäisi tämän hetkistä minua säälittävänä fossiilina. Todisteet puhukoot puolestaan:

 • Olen ostanut alusmekon ja pidän sitä usein. Hirmu kätevää, kun hame ei liimaudu sukkahousuilla verhottuihin haaroihin kävellessä.
 • Anna Eriksonin uusi levy Mana on todella hyvä. 
 • Sunnuntaiaamuna kädessä himmeänä näkyvä leima ei ole baarista vaan Ikean lapsiparkista.
 • Ärsyynnyn kovista äänistä ja kakofoniasta. 
 • Kavereiden mökkiviikonloppuna sammumistapaukset johtuvat liiallisesta slowfoodin, ei alkoholin, nauttimisesta.
 • Syljeskelevät ja kiroilevat teinit ärsyttävät. Ja aikuiset.
 • Mutisen mielessäni, että 4,80 kahvista on ihan liikaa - toisin kuin ympärilläni hengailevat parikymppiset, jotka osaavat chillata ja nauttia ylihintaisesta kahvistaan. 

Tästä viime aikoina jyrkkään luisuun kiihtynyt alamäki lähti. Upea Anna ja ihan mieletön tanssija! Apua, tykkäänkö jo modernista tanssista!13 kommenttia:

 1. He :D Moni asia kuulostaa tutulta! Vain Annasta en osaa sanoa, enkä voi nyt ottaa selvääkään, kun jumituin kuuntelemaan erään iskelmän kaikkia mahdollisia levytettyjä alkuperäisversioita.

  Yllättävintä on, että asioiden hinnoilla on nykyisin jonkin verran väliä. Siis eri tavalla kuin ennen: aiemmin ei ollut varaa, nyt vain sylettää maksaa liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Musta tulee varmaan eläkeläisenä mummo, joka jahtaa alennushintaisia tuotteita päivät pitkät ympäri kaupunkia. :D

   Musta tuntuu, että itsellä on sellainen kumma vääristymä, että kalliiden asioiden kanssa usein 20 tai 50 eur sinne tai tänne on ihan sama, mutta just joku kahvikupillinen EI VOI maksaa mitä

   Poista
 2. Ou nou! No, onneksi meitä on muitakin. Annasta en niin perusta, mutta kaikki muut kohdat vois päteä myös tänne :D!

  VastaaPoista
 3. Hahaa, ihan samat mietteet täällä! Ja sun olis pitänyt kuulla ne perjantai-illan valitukset: olkapää rikki, selkää jumii, iskias vaivaa, jne jne...Aivan vanhusmeininkiä! Ja meikä nukahti lasten kanssa lauantaina iltaysiltä, että se siitä aamuun asti laulamisesta sitten. Mut jotenkin helpottavaa, tää keski-ikä on kuitenkin mahtavan rauhoittava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin, että aika vahvasti sairauskertomuspohjalta oli menty. :D No, pääasia että on ystäviä kenen kanssa jakaa huolet ja murheet! <3

   Poista
 4. No jou, kuulostaa just hyvältä elämältä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olis kutsu pariin eri juopotteluun syksyllä. En ole varma jaksaako lähteä yhteenkään. Se vaiva! Ja miksi? Tulee vaan paha olo.

   Poista
  2. Sepä se, itse skippasin mainittujen mökkizembaloiden iltakuviot kokonaan. Pääsyynä oli itkuinen viikko kuopuksen päivähoidon aloittamisen kanssa, mutta täytyy myöntää, että olin su-aamuna hirmuisen iloinen, kun ei ollut krapulaa eikä ylimääräistä univelkaa. Välillä on kiva mennä ja ottaa pari lasillista, mutta sellainen pitkän kaavan mukaan revittely ei oikein tunnu enää omalta, ei ole yhtään varaa hankkia lisää univelkaa eikä krapularötväys houkuttele yhtään.

   Poista
 5. Ja mitäs tämä kertoo omasta keski-ikäisyydestäni: radiossa suosikkiohjelmani on perjantain Puhelinlangat laulaa! Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kertoo, että sulla on ensiluokkaisen hyvä maku! <3

   Poista
 6. Minäkin ostin alusmekon keväällä, tai itseasiassa kaksi!! Mustan ja valkoisen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava keksintö, sanon minä!

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.