25.8.2013

Kyläpaikan elonkerjuujuhlat

Kurvailtiin aurinkoisena lauantaina Maaningalle kahvila Kyläpaikan elonkerjuujuhliin. Kyläpaikka on parin paikallisen naisen kesäprojekti, josta on tullut houkutteleva pistäytymispaikka ohikulkijoille ja mukava kokoontumispaikka kyläläisille.


Itse leivottujen herkkujen lisäksi kahvilassa on pieni puoti, missä on tarjolla naposteltavaa ja paikallisten käsityöläisten tuotteita. 


Sisällä on leppoisa retrohenkinen sisustus, tänään saimme istuskella ulkona auringossa.


Kyläpaikka on Pulkonkosken äärellä, pienen kosken vieressä. Heinäseipäisiin viritellyt lyhdyt kierrätyspulloista olivat erinomainen keksintö iltaa varten - äkkinäinen vieras saattaisi pimeässä päätyä kylmään koskeen.


Elonkerjuutunnelmaa loivat houkuttelevat asetelmat. Valitettavasti kuvat eivät ole meidän sienikorista, johin yritettiin menomatkalla löytää täytettä. 


Illan tullen syttyi lyhtyihin kynttilät, grilliin tehtiin tulet ja karaoke alkoi. Eräs pääsi eroon neitsyydestään (karaoken laulaminen julkisella paikalla, toim.huom.). Aika moni varmaan siinä kohtaa toivoi, että pohjiksi olisi nautittu muutakin kuin stevialla makeutettua pillimehua ja munkkikahvit. 


Hirmuisen kiva iltapäivä ja ehdottomasti pysähtymisen arvoinen paikka! Erityiskiitos Sannalle huolettomien vieraiden seteleiden korjaamisesta talteen. Aukioloajat ja tarkemmat ohjeet löytyvät Kyläpaikan facebook-sivuilta

Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan.
Liian usein huomaat ei se totta ollutkaan.
Ja joku - tuskin tietää mitä etsii vailla määrän päätä harhailee.
Monen vuoden jälkeen ystävälleen kirjoittaa.
Ne sanat - jotka sanomatta jäivät, sanat joita ei kai ollutkaan
sanat, jotka pettävät kun niitä tarvitaan...

10 kommenttia:

 1. vaikuttaapas kivalta paikalta ja onnitelut neitsyyden menetyksestä. kai nyt sentään sit juhulan kunniaksi aikuisen naisen vetäsit??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En!

   Leevi&Leavings on tuttua ja turvallista matskua auto- ja suihkulaulusessioista.

   Poista
 2. Onpa hieno paikka! :) Rupesin ihan miettimään, että oonkohan ilman pohjia koskaan laulanut karaokea :D Ja sit muistin että juu olen sentäs, mutta kun se oli baarissa, niin kuulijakunta oli kyllä pohjansa nauttinut ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nykyään tulee harvakseltaan oltua humalassa karaoke- tai missään muussakaan baareissa, pakko vaan repäistä, kun tilanne osuu kohdalle!

   Sitä paitsi mä olen aika huono laulaja, varsinkin parin siiderin jälkeen, joten senkin puolesta kannattaa tarttua mikkiin selvin päin. Esikoisen kommentti: "No ei mennyt kovin hyvin äiti, vähän tärähti se sun laulu." :D

   Poista
 3. Ihanalle näytti, harmi kun en yksin lasten kanssa jaksanut paikalle raahautua.
  Kyläpaikka on ollut IHANA piristys melkein meidän mökin naapuriin,iso kiitos Sannalle ja Merjalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti, tosi tunnelmallinen ja kiva paikka, varsinkin ihanien leidien ansiosta! :)

   Poista
 4. Näissä sadonkorjuujuhlissa ja -markkinoissa on kiva tunnelma :). Mekin kävimme eilen yksissä ja ensi viikonloppuna seuraavat! Ulkoilua, ruokaa, hengailua, toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimii, kyllä! Tosi kivaa mennä tuommoisiin lasten kanssa. Tuolla olisi ollut talutusratsastusta ja vaikka mitä, mutta mentiin vähän myöhään paikalle. Hodarit, tikkarit ja ympäriinsä juoksentelu toisaalta oli riittävän "juhlavaa" tytöille, kaikille jäi hyvä mieli.

   Poista
 5. Onpa kiva paikka! Ja onnittelut laulamaan uskaltautumisesta :)

  Muistelen sun maininneen, että teidänkin perheestä löytyy Kaupungin orkesterin kummilapsi. Oletteko menossa tulevalla viikolla konserttiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Iän myötä on ruennut karisemaan turha itsekritiikki. ;) Mitä siitä, jos laulu vähän tärähtää, kaikkea voi kokeilla!

   Kummilapsi löytyy joo ja liputkin tuli hankittua hyvissä ajoin perjantaina klo 16:45 eli vartti ennen lipunmyynnin sulkeutumista. Tällä kertaa ukki on rekrytoitu seuralaiseksi, mulla on työmatka ja mies ei ollut innostunut tulemaan kuopuksen kanssa mukaan. Harmittaa kovasti, olisin itsekin halunnut tulla mukaan. :/ Nauttikaa te konsertista!

   Ja hei Susu - parin viikon päästä pitäisi jaksaa kipitellä kymppi! Kääks!!!

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.