26.3.2014

Mimmit konsertissa

Syksyllä kerroin uudesta kirjaihastuksesta, Mimmeistä. Kun kummimme kutsui meidät taas konserttiin, esiintyjänä olivat kirjasta tutut naiset! Jännittävää!

Kuva täältä
Olipa taas mahtava konsertti! Iso sali puolillaan lapsia, jotka välillä kuuntelivat korvat höröllään ja välillä tanssivat, huusivat ja piereskelivät estoitta. Mukana äidit (50% huivi kaulassa) ja/tai isit (15% Superdryn paita päällä) sekä muutama ukki ja mummo.

Mimmeillä eli sisaruksilla Pauliina Lerchellä ja Hannamari Luukkasella on oma show Maikkarilla (MTV3 Junior). Siitä en tiedä mitään, koska katsomme telkkarista eksklusiivisesti TV2:n lastenohjelmia. Pian pääsemme tutustumaan ohjelmaan, ostin keikan jälkeen dvd:n. Uskoakseni hyvä diili: menee rahat hyvään kohteeseen eikä monikansalliselle jättiläiselle ja pukumiesten taskuun.

Joku saattaisi ärsyyntyä moisesta brändäämisestä: on kirjoja, musaa, dvd:t, oma telkkariohjelma ja konserttisalikiertue. Mielestäni on ihailtavaa, että taitavat muusikot ja monitaiturit ovat onnistuneet tekemään hienon setin lastenkulttuuria. Hyvä Mimmit!Konsertissa oli Mimmien omia lauluja ja muutamia tuttuja lastenlauluja. Screenillä pyöri animaatiopätkiä, joissa oli kirjoista tutun Meri Mortin kuvamaailmaa. Taustalla soitti Kuopion kaupunginorkesteri.

Kiertue jatkuu Kuopiosta Joensuuhun, Kajaaniin ja Vaasaan. Mene, jos Mimmit tulevat kaupunkiisi.

Kiitos Kuopion kaupunginorkesteri, olet paras kummi! Siis ei mun, vaan esikoisen. Tavallaan vähän minunkin, kun pääsen aina mukaan, hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.