6.3.2014

Älä luovuta, koita uudestaan

Luin ihanan Lauran treeniterveisiä. Itku oli tullut juoksutreeneissä. Minuakin alkaa pian itkettää. Ei siksi, että treenaisin kovaa, vaan siksi, että en.

Minulla on tavoitteena treenata kolme kertaa viikossa. Reilun parin kuukauden päästä pitäisi jaksaa jolkotella 21 km, joka on täsmälleen kolme kertaa enemmän kuin mun tuttu ja helpohko peruslenkki.Vaikka muutaman kerran viikkotavoite on ylittynyt, on se useammin alittunut. On ollut flunssaa, lomaa, työmatkaa, huonosti nukuttuja öitä ja muita sekalaisia tekosyitä, joista yksikään ei lohduta, kun yritän suoriutua toukokuussa hullusta haasteesta.

Huhuh! Nyt täytyy pyyhkiä laskiaispullien kermat naamasta ja koittaa uudestaan: saada enemmän ja parempia oransseja palkkeja listalle. Tästä vinkkelistä katsottuna toukokuu tulee pikemmin kuin haluaisinkaan.

Tsempit kinttupotilaalleTäti-ihminen arvaten juoksee koko ajan, kun ei ehdi blogiansakaan päivittää, terkut sinnekin! Radalla tavataan. On varmasti parasta tavata jo ennen lähtöä, todennäköisyys tulla kannetuksi paareilla pois tapahtumasta vaikuttaa sangen suurelta.

5 kommenttia:

 1. Niisk. Mä aina liikutun tuosta biisistä. TuostaKIN biisistä.

  Mulla on ihan sama fiilis, toukokuu tulee liian pian. Haluaisin, että tämä olisi enemmän omissa käsissä ja jaloissa, vaan kun ei ole. (Juttelin eilen lääkärin kanssa puhelimessa, ja hän kuulosti varovaisen toiveikkaalta, mutta veikkaan kyllä, että varovainen toiveikkuus kumpusi lähinnä psykologisista tekijöistä, ei kliinisistä. Tyyliin "jos nyt lyttään tuon hullun haaveet, kuka tietää, mihin se ryhtyy.")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa olinko niiiin fiiliksissä, kun tuo biisi vedettiin livenä Musarullaa-konsertissa! :D

   Jos nyt jostain syystä et saa jalkaa omiin käsiisi lähiaikoina, tahdon taas muistuttaa, että Kuopiossa on syksyllä oiva juoksutapahtuma, jossa voi kipittää kokonaisen tai puolikkaan maratonin. Pidetään kuitenkin toukokuuta ja skumppaa edelleen kalenterissa! Jaxuja!

   Poista
 2. Nyt kyllä meni niin oikeaan arvio meikäläisen päivittämättömyydetä :D Mutta kiva jos on kaivattu! Ja totta puhuen seuraavana jonossa on ollut juoksuaiheinen postaus - jota en ole uskaltanut tehdä, kun kuka tietää mihin yksi katkera juoksijatoveri ryhtyy...

  Mutta samojen ongelmien kanssa painitaan: lenkki kerran viikossa ei todellakaan paranna juoksukuntoa, korkeintaan ylläpitää... Mur. Ja mielestäni pitäisi enemmän keskustella myös skumpasta palautusjuomana!

  Upeat grafiikat muuten. :D Thumbs up!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailitko kenties tuota rouheata HCM-tekstiä kuvassa? Et varmaan arvaa, ihan ite tein!

   Erinomainen nosto, skumpasta täytyy puhua enemmän. Jään odottelemaan postausta aiheesta!

   Poista
  2. Ja voi hyvänen aika, eihän se edes ole HCM vaan HCR!!! :D

   Samapa tuo, Helsingissä joku liian pitkä matka juosta joka tapauksessa. Ja lopuksi skumppaa.

   Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.