30.12.2013

Ice Ice Baby15 kommenttia:

 1. Housujen pitäisi olla tuossakin asennossa huomattavasti lököisämmin mutta muuten hyvä biitti :D! Ja kyllä, miten voi olla jäässä jos sataa vaan vettä? En ummarra.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairaan rasittava korvamato jo toista päivää, oli pakko panna vahinko kiertämään! :D

   Ilmeisesti jää ehti kehittyä aika paksuksi jossain välissä, nyt päällä oli paljon vettä. Minä en ois jäälle mennyt, pilkkimies bongattu - totta kai.

   Poista
  2. Pilkkimies! Siistin näköinen tuo hassu jää. Kiitos korvamadosta, nokittaa sopivasti joulun helvetinkone 2. eli ÄÄNILELUn hiiai, hiiai hoooou rallatuksen

   Poista
  3. Heh, kahdesta pahasta parempi.

   Ihmettelen suuresti miten evoluutio ei ole hoitanut pilkkimiehiä, vaan kaipa ne tietää mitä ne tekee vaikka mun silmiin toiminta usein näyttäytyy itsetuhoisena.

   Poista
 2. Tiiäkkö Helsinki City Runiin saa ilmoittautua vielä huomisen ajan 46 euron edulliseen hintaan. Puolimaraton toukokuussa, mun ja Liinan kanssa - ei sponssipullaa, miten olis?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hullut! Niin pitkä matka ja ilman pullaa. Pitää harkita.

   Poista
  2. Harkitse, mutta vain huomiseen. Tai jos harkitset pidempään, niin pullabudjettisi pienenee kun osallistumismaksu nousee :D Myös skumppaa lupaan juoda omaan piikkiin runsaasti juoksun jälkeen.

   Poista
  3. Jos totta puhutaan, skumpan ja pullan rahoittaminen olisi kys. hankkeen pienin murhe. Tässä olisi kyllä aineksia uuden vuoden lupaukseen, jota ei voi unohtaa heti viikon päästä. :)

   Poista
  4. No mut mä tarjoan pullan jos tulet. Ja kilistän sun kanssa skumppalasia.

   Ihanaa vuotta 2014! Nähdään juoksemassa :D

   Poista
  5. PS. Jos tämä sivu on pompsahtanut kävijätilastoissa kärkeen, se johtuu siitä, että päivitän tätä viiden minuutin välein nähdäkseni, joko sanoit "kyllä".

   Poista
 3. Beauty of grey alkoi soida päässä. Olenko joskus luullut harmaata rumaksi väriksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka asiassa useampi puoli eikö niin? :)

   Poista
 4. Vau, hienoja kuvia! Pitääköhän mun lähtee kattoon onko täälläkin vielä jäätä, vaikka kaikki lumi oli kaikonnut reissun aikana!

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.