19.10.2013

Käyttökamahaaste

Suvi Trokee-Daktyyli heitti käyttökamahaasteella, kiitos! Lumimyräkän ja tyhjän pään tilanteeseen haaste sopii mainiosti. Ymmärtääkseni haaste on kiertänyt muotiblogien puolella, missä ihmiset ovat esitelleet tyylikkäiden kuvien ja trendikkäiden brändien höystämänä kamppeitaan. Valitettavasti tästä postauksesta ei taida tulla kovin tyylikäs eikä kuvarikas.

Laukku: arkisin musta nahkainen läppärilaukku läppärillä tai ilman. Marimekon kankaista olkalaukkua pidän muina aikoina, sinne saa mukavasti tungettua vaippoja ja sekalaista roinaa. Jostain akkain lehdestä luin tyypityksen, että Marimekon olkalaukut ovat nelikymppisten tavaramerkki. Mitä, vastahan olin parikymppinen opiskelija, jonka lookiin kys. laukku tiivisti kuului!?

Lompakko: ent. mustaa nahkaa, nyk. kolhiintunutta harmaantunutta nahkaa. Metallisomiste, puolikas kuolain ehkä. Ostettu jostain outletista Enkku-reissulla, ei mikään merkkikapistus.

Aurinkolasit: 10 vuotta vanhat reiskat. Ostettu San Franciscosta, saako lisäpisteitä?

Pipo: (pakkohan tämä oli lisätä) paljon puhuttu leopardipipo on ollut kovassa käytössä muiden pipojen rinnalla.

Pipo ja reiskat - toimii kesällä ja talvella
Korut: korvikset aina, Snö of Swedeniltä on muutamat vakkarit. Ranteessa välillä Anja Hultin kierrätysrannekoru.

TV: on, aika vähän tulee katsottua. Kirjoitin aiheesta oman postauksenkin

Kännykkä: kaksi, nokioita molemmat. Toinen on muutaman vuoden vanha semi-älypuhelin ja toinen duunipuhelin kehittyneempää mallia. Olen halunnut pitää erillisen privaattiliittymän ja pitää työasiat toisessa luurissa.

Kengät: huoh. Siro jalkani kokoa 40-41 levisi raskauksen päätteeksi entisestään, ja mun vaikeaa löytää sopivia kenkiä. Piikkarikorkkareita en omista, olen liian mukavuudenhaluinen ja järkevä sekä myönnän, etten osaa kävellä sellaisilla.

Tennarit: Converset ei mun jalkaan istu. Punaiset skeittimerkin x perustennarit oli alelöytö urheilukaupasta y hintaan 20 eur, niillä on menty jo monta vuotta.

Farkut: kenkäostosten rinnalla vihaan yhtä paljon farkkuostoksia. Pulleat reidet ja kurvikas vyötärö tekee etsinnästä tuskaa. Kappahlin Magic-farkut taisin osaa viimeksi. Ihan kivat, mutta kuten mainitsin, ne ovat viime aikoina alkaneet kiristää vyötäröltä. Kumma juttu. Jotkut farkuthan voi kutistua pesussa noin vuoden pitämisen jälkeen, eikö?

MP3: vanha iPod on, näyttö lumisadetta, musa vielä soi. En kylläkään käytä kovin usein. Nykyään tykkään tehdä lenkit ilman taustakohinaa, sitä tulee päivän mittaan riittävästi muutenkin.

Meikit: viime aikoina olen hankkinut uusia Make Up Storesta. Chanelin meikkipuuteri on luotto- ja käyttökama nro 1 tässä kategoriassa.

Kasvovoide: nyt onkin monta purtiloa auki. Lumene jotain päivävoiteena ja yöksi halpis-Nivea sekä kosmetologilta ostettu voide. Luitteko jutun Nivea vs. kallis voide? Mun yövoide ei ole tuota paksua vaan tuubista hieman kevyempää. Tykkään myös hintalapusta, joka taisi olla 2,80 eur, ja asiansa se tuntuu ajavan yhtä hyvin kuin 10 tai 20 kertaa maksavat kollegansa.

Kuorintavoide: kasvojen iho on ollut tänä syksynä järkyttävän huonossa kunnossa ja näppyläinen. Olen kuorinut ihoa ahkerasti, Lumenen mineraalikuorinnalla.

Kasvovesi: pakko mainita Make Up Storen vaahtoava, kasvoihin jätettävä kasvovesi. En ole valmis vetämään suoraa syy-yhteys -nuolta vielä, mainitut iho-ongelmat ovat hieman helpottaneet tämän kasvoveden käyttämisen jälkeen. Ehkä siinä tulee tarvittua lisäkosteutusta? Käsittämätön mysteeri tämä ihon, elämän ja kosmetiikan yhteiselo.

Hammastahna: Buzzailun jälkeen jäin OralB:n käyttäjäksi.

Shampoo ja hoitoaine: näitäkin on luvattoman monta pakkausta auki. Ei kovin kristillistä, sanoisi Vuoden siivooja. Kampaamosta blondiutta kirkastavaa shampoota ja värjätyn tukan hoitoainetta. Ehdoton suosikkini on Lushin palashampoo, sitä käytän useimmiten.

Kuva Lush

Mineraalivesi: onko hanavedessä mineraaleja? 

Viini: tykkäisin juoda useamminkin, mutta jo yhdestäkin lasista menee yöunet, joten useimmiten viinipullo aukeaa, jos meillä on vieraita käymässä. En ole erityisen nirso, tykkään toki hyvästä viinistä ja harvoin on huonokaan jäänyt juomatta.

Drinkki: vanha kunnon G&T on aina hyvä.

Leipä: en voisi karpata täysillä koskaan, rakastan leipää. Syön päivittäin.

Argh, akku alkaa loppua, enkä jaksa nousta hakemaan laturia. Tiivistetään vähäsen.

Karkit: joo, syön ja tykkään. Suklaata syön eniten. Irtokarkkeja ostan nykyään harvoin, niistä tulee liian helposti överit. Kauheen isojakin ovat nykyään, ehkä noin 95 g/kpl.

Lehtiä: Image on tullut pitkään. Viikonlopun Hesarit tulee, perjantaisin Talouselämä ja aina välillä Tiede-lehti. Joskus jopa luenkin niitä. Juuri peruin Trendin tilauksen. Ihan kiva lehti, ehtii hyvin lukea kampaajallakin eikä tartte stressata, jos ei omaa saa avatuksi.

Kampaaja: käyn työpaikan lähellä olevalla kampaajalla, joka on ihan ok. Kaipaan ystävääni, joka on paras, vaan fyysisesti liian kaukana.

Jos nyt joku tänne saakka jaksoi lukea, niin saa vapaasti napata haasteen mukaansa. STD:n kysymyslista on vieläkin pidempi, lunttaa lista sieltä. Ai niin tietokonettakin kysyttiin. Se on MacBook, jonka akku loppuu ihan just. Moikka! 

6 kommenttia:

  1. Tätä oli kiva lukea! Samalla mietin, miten epämuodikkaan ja -trendikkään listan joutuisin laatimaan, jos itse vastaisin tähän... Muotiblogeja ei tule luettua, mutta tällainen maanläheisempi lähestymistapa on varsin inspiroiva! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä jos tuli jotain inspistä. Mietin että listaus on kyllä niin arkinen ja kulahtanut, kuten mun käyttökamat muutenkin, että tulee koko syksyn puisevin postaus. :D

      Poista
  2. Mulla on tää työn alla, kun haluisin kuvata - vähän kunnianhimoista... Mustakin tuli Buzzauskeikan jälkeen Oral B:n käyttäjä (tosin sen parjatun All-over protectionin) ja hei jee, Lushin shampookin on suosikki. Viikonlopun Hesari - check. (Imagesta luovuin kaksi vuotta sitten 10 v suhteen jälkeen ja surutyötä haittaa jatkuvasti soittavat puhelinmyyjät, jotka kysyy koko ajan että MITÄ MENI PIELEEN). MacBook, check.
    (Ja en kirjoita kellonajasta ja ulosannista huolimatta tätä postausta humalassa vaan ihan vaan yövuorossa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomenta sitten vaan, joko olet herännyt uuteen päivään?

      Sulta itse asiassa sain inspiksen kokeilla palashampoota. LivBoxin mukana tuli pieni palashampoo, minkä loputtua ostin Lushin shampoon. Tykkään kovasti ja on ihan mahtavaa, kun sen voi ottaa huoletta mukaan reissuun.

      Mietin vähän aikaa kuvien ottamista, kai se ois vähän niinkus tän haasteen juttu, mutta en vaan jaksanut räpsiä väsyneistä rojuistani kuvia. :)

      Poista
  3. Mullakin on ollut naama ihan törkee tänä syksynä, murrr. Nyt kun olen vaihtanut mustan teen vihreeseen ja koittanut juoda vettä enemmän, niin siitäkös iho riemastui :O Toivottavasti ne on vaan ne kuonat mitkä puskee nyt pois ja sen jälkeen olisi siloposki!!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan sitä sulle ja mulle!

      Joskus kai ihon kuivuus voi aiheuttaa näppylöitä. Tuo kasvovesi ja Nivean voide ovat ehkä tuoneet lisäkosteutta, en tiedä. Tosi rasittavaa kyllä.

      Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.