22.11.2012

Pikkariarvonta

Vuoden odotetuimmat pikkujoulut eli pikkarit pidetään lukioajoilta tutulla tyttöporukalla. Hyvä seura ja pari pulloa viiniä riittäisivät, sen lisäksi meillä on ihanaa ruokaa ja vähän ohjelmaa. Tämän vuoden juhlista ehti jo ansiokkaasti raportoida ihana Ripu. Yhtenä ohjelmanumerona on lahjojen jakaminen. Lahjan arvo on korkeintaan 5 euroa ja siihen liitetään runo, joka kuvailee lahjaa. Ennen avaamista täytyy arvata, mitä paketista mahtaa paljastua.

Tänä vuonna keksin omasta mielestäni niin hyvän lahjaidean (joka ei tietenkään pääse lähellekään kaikkien aikojen parasta pikkarilahjaa voikiharrinta), että tekin pääsette mukaan jännittävään pikkaritunnelmaan! Runo menee näin:

Oi, taas joulun aikaa! 
Se on myös stressaavaa aikaa:
täytyy nurkat puunata
ja safkat pöytään duunata.
Tästä paketista pisteet mulle
ja yhteen hommaan apua sulle.

Joko arvaat? Joo, joulukortteja! Tuumat ja tuokio arpoo 4 kpl hauskoja Polka Jamin joulukortteja.


1 arvan saat jättämällä kommentin (anonyymit joku nimimerkki jookos)
2 arpaa saat olemalla tai liittymällä lukijaksi (oik. reunasta)
3 arpaa saat jakamalla kuvan omassa blogissasi.

Lisäpisteitä saa kertomalla hauskimmasta pikkujoululahjasta. Jos oikein riehaannun, saattaa voittajalle lähteä myös jotain suklaista hyvää...

Tiptap ja onnea arvontaan!

9 kommenttia:

 1. tjaa..meikäläinenhän ei ole näitä pikkujouluja viettänyt sitten vuoden 2003..aina töissä tai himassa tanavien kanssa..tai mikä parasta raskaana :D jää muuten tänäkin vuonna väliin..

  mutta mieleenpainuvin pikkarilahja on ehdottomasti ollu alaasteella saatu turtles pyyhekumi. kyllä siinä heppahullu tytön alahuuli alko väpättää... :D kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 2. Minulle kaksi arpaa, kiitos! :) Tänään sain aika hyvän pikkarilahjan, eli tiedon siitä että olin yt-neuvotteluiden voittaja, en häviäjä. Sille! :)

  VastaaPoista
 3. Meillä oli kuoron pikkujouluissa tapana tuoda pukinkonttiin turhake. Eli mikä tahansa turha tavara kotoa. Yhtenä vuonna tuli heijastin ja kondomeja ("Turvallista joulua!"), toisella kertaa munankeitin.

  -työläinen MC kadulta

  VastaaPoista
 4. Pussi hiekoitussepeliä (pikkujoulukausi on riskialtista aikaa)

  VastaaPoista
 5. 2 arvalla mukana...Hmm, pikkujoululahjoja ei olla jaeltu koskaan, joskus yläasteikäisenä luokan pikkujoululahjana sain ämpärin :D

  VastaaPoista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.