3.9.2013

Titi (ja muistutus arvonnasta)

Hello Kitty ärsyttää mua paljon. Se on niin yököttävän söpö, että tekisi mieli hieroa sen naamaan mustikoita ja ketsuppia ja piiiip piiip piiiip.. Tuotteistus meni yli jo ziljoona asiaa sitten (Angry Birds tuoterepertuaari ei ole mitään tähän verrattuna). Kuuleman mukaan markkinoilla on mm. Hello Kitty -aseita.

EmmyAurora vinkkasi mainiosta Hello Kitty Hell -blogista, suosittelen lukemaan, jos haluatte lietsoa itsenne Hello Kitty -raivoon.

Tein joskus periaatepäätöksen, että en osta mitään Hello Kitty -krääsää. Meille on ajan myötä päätynyt ystäviltä ja sukulaisilta Hello Kitty -vaatteita ja tossuja, jotka ovat olleet Touhukkaan aarteita. Ja kyllä, lopulta minäkin olen kääntänyt takkini ja ostanut sukkia tai kirpparipaitoja tuon raivostuttavan katin naamalla varustettuna, koska ne saavat Touhukkaan hurjan iloiseksi.

Luulitko jo nähneesi kaiken? Hello Kitty -silarit. Seriously!!! Kuva täältä.

Kesän reissulla Touhukas sai valita itselleen ja pikkusiskolleen pehmolelut palkinnoksi hyvästä nukkumiskäyttäytymisestä. Itselleen hän otti Paddingtonin ja pikkusiskolleen... jep, Hello Kittyn.

Arvatkaa mikä on pupujen lisäksi noussut ehdottomaksi Nauravaisen vaatimukseksi uniaikaan? Titi aka Hello Kitty.

Pakko muuten brassailla, Nauravaisella on erittäin kätevä systeemi, jonka avulla voi muodostaa täysin ymmärrettäviä lauseita.  Ei lauseen alussa on luonnollisesti jonkinlainen kielto tai kieltäytyminen, A on anna.

Ei maitoo! 
A maitoo! 
A puuroo! 
A titi, ei pupu!

Tänään ruokapöydässä kuulimme myös hienostuneemman sanayhdistelmän: Lissää pullaa!

Ennen kuin uppoudutte vangitsevaan Hello Kitty -blogiin tai jäätte hämmästelemään lapseni säkenöiviä puhelahjoja, muistakaa arvonta!

18 kommenttia:

  1. Jahas, no siinäpä kahvipöytä-keskustelua kerrakseen - mulla on muuten Hello kitty tissit :O Tsiisus...

    Hienoa kommunikointia pienellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja pakarafyllit kai ne on kuuminta hittiä, saisikohan niihinkin Kittyä? ;)

      Poista
  2. Meillä tuo isompi huutelee aina vessassa isommalla asialla käydessään, että hänellä tuli Hello Kitty - pökäle ;)! Joo, mutta siis mulla oli myös asenne, etten todellakaan osta mitään Hello Kittyä...kunnes tuo tyttö hurahti. Samoten olen sitten ostanut jotain kirppispaitoja ja pinnejä/pompuloita ja jos tyttö on saanut valita mieleisen repun tai kengät niin arvatahan saattaa kenen kuva siinä sitten komeilee. Angry Birdsit saa mut myös raivon partaalle. Niitä meille tosin ei oo vielä ilmaantunut, mutta vannomatta paras...näemmä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on Hello Kitty -pieruja, miten olinkaan unohtanut? :D Tuossa kontekstissa en paheksu kisuteemaa.

      Angry Birds -boikottia on rikkonut ukki, joka toi lomalta tuliaispaidan esikoiselle, niiltä ollaan säästytty muuten.

      Poista
  3. :D!
    Mut hei Paddington lelu <3!
    Näillä 1-vuosikkailla on kyllä melkoisen hyväsähkösanomakieli, kun yhdellä kirjaimella voi kommunikoida hyvin riittävästi! E-e-e!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myönnän aivopesun Paddington-valinnassa, meillä on jo kuppi&lautanen, ja onhan se niin enkku! <3

      Poista
  4. Pulla on kyllä jotenkin hyvä motivaattori. Lapsemme yksi ensimmäisistä (ja selkeimmistä) kaksisanaisista lauseista puserrettiin ymmärtämättömälle isälle muodossa "Annnnna PULLLAA!"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. "Maha täynnä pullaa, elämä se rullaa..." Tunnistatko lorun? :)

      Poista
  5. Anonyymi4/9/13 14:01

    Mä inhoan myös. Paradoksaalista tietysti on, että itse lapsena rrrakastin kittyä - tosin ymmärsin olla kinuamatta niitä kotiin. Pikkareita näkyvämpään paikkaan mä en ole niitä meillä päästänyt, mutta vaikeaa no kun niitä tosiaan vaanii ihan joka paikassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oikein muista mitään omasta suhteestani Hello Kittyyn lapsena. Ehkä meillä landella ei edes tiedetty mitään koko katista? ;)

      Poista
  6. Mua hävettää ihan hulluna, kun minä vasemmistolaisten hippivanhempien kasvattama poikatyttö lähdin vaihtoon 15-vuotiaana ja päädyin keskelle kaikkea Hello Kitty-krääsää (en ollut Japanissa kuitenkaan) niin menin itse sekaisin ja ahtauduin vielä 100 kiloisena teininäkin HK-kuteisiin, lompakot ja kaikki oli totta kai. Tämä on aiheuttanut niin suurta häpeää myöhemmin, että jos joskus tulee tytär niin se saa kyllä toteuttaa tän Hello Kitty-vaiheen silloin kuin muutkin pikkutytöt ja -pojat, niin ettei sen tartte sitten siinä vaiheessa alkaa söpöillä kun on jo pussikaljaiässä.
    (Ja meillä molempien poikien kolmas sana on ollut "McQueen" eli Mähkkveen. Jes...).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mähkkveen <3!

      Hei mutta tuota pointtia en ole ajatellut ollenkaan! Että aikuisemmalla iällä saattaa tulla Hello Kitty -mania. Olenkin aina ihmetellyt, ketkä ostaa H&M:stä Snoopy- ja Hello Kitty -kuvitettuja rintsikoita ja alushousuja. Siis nuori PeNa ja kohtalotoverit! :D

      Parempi siis antaa liekaa tässä asiassa nyt.

      Poista
  7. Siis tää ois voinut olla kertomus meiltä, ihan täysin. "Titi" on mukulan ehdoton suosikki, ja tytöstä, jolla oli ekana päiväkotipäivänä kitty-lippis päässä, tuli heti paras kaveri. Pakko lämmetä tuolle kissa-figuurille, ei kai se pohjattoman paha voi olla ällösöpöydestään huolimatta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sovitaan, että itse kissa on cool, mutta rahanhimoiset Sanrion tyypit ei! ;)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. Oi, kiitos!!! Täytyypä käydä kurkkaamassa! :)

      Poista
  9. Meillä on hellokittyttömyyden maailmanennätysyritys meneillään :) :
    http://sopivasekoituskaikkea.blogspot.fi/2013/08/hellokittyttomyyden-maailmanennatysyrit.html

    Mulla itsellä oli pienenä vaikka mitä Hello Kittyä, mutta se oli kyllä silloin ihan eri juttu. Ei ollut ihan näin valtavaa kittykoneistoa taustalla. Meidän pikkukylässä oli pikkuinen lelukauppa, jossa näitä myytiin. Sinänsä herttaista. Nyt on herttaisuus aika kaukana näistä kateista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on Nikka varmasti ennätys! Nyt äkkiä soitat Guinnesin ennätyskirjaan! :D

      Poista

Mitäpä tuumit? Kerro kernaasti.